De juiste productkeuze voor jouw huidtype in Leuven

Je huidtype leren kennen om deze optimaal te verzorgen in Leuven:

Het uitzoeken van je huidtype is de eerste stap om je huid efficiënt te verzorgen. Daar stemmen we steeds je huidverzorging op af.

De 3 grote huidtypes zijn droge huid, gemengde huid en vette huid. 

De meeste mensen hebben een gemengde huid, met zones die soms een andere/gerichtere aanpak nodig hebben, bijvoorbeeld tijdelijk een specifiek serum.

 Maar daarnaast gaan we ook kijken naar de gevoeligheid en reactiviteit van je huid, naar huidpigmentatie, onzuiverheden, dofheid, elastine verlies ( huidverslapping), oneven huidstructuur, acne

Door stress, ziekte, medicatie, vermoeidheid, externe factoren, leefstijl, kan je huid 'anders' reageren en aanvoelen en heb je dus in sommige periodes van je leven nood aan een andere huidverzorging.

Dit zijn de hoofdkenmerken van de grote huidtypes.

 3 vragen om met je huidtype te werken zijn:

Wat zijn je huidklachten en hoe kunnen we die samen verbeteren?

Hoe kunnen we je huid barrière zo mooi mogelijk houden?

Hoe kunnen we  huidveroudering op een natuurlijke manier  vertragen?

(onze praktijk ligt achter het station van Leuven)

Vertrouwen krijgen in je huidverzorging volgens je huidtype:

Samenwerken is voor mij essentieel in het verhaal van skincare, en huidverzorging.

Samenwerken wil zeggen dat je zelf thuis ook aan de slag gaat met kwaliteitsproducten die je huidstructuur en je huidkwaliteit zullen verbeteren.

Omdat 70% van wat je zelf doet is het belangrijkste om tot een eindresultaat te komen.

Volgens je huidtype en wat je wil bereiken stellen we samen een stappenplan op.

Ik geef je tips over het gebruik en uitleg over de producten die ik je aanraad. Omdat ik zeer gericht met een klein aanbod werk ken ik de werking en ingrediënten van mijn producten goed.

Veel mensen gebruiken immers veel te veel product waardoor een textuur soms onwennig aanvoelt.

Daarom toon ik je altijd de hoeveelheid die je moet gebruiken, en daardoor gebruik je dus veel minder en gaat je flacon veel langer mee. Win/Win dus!

(onze praktijk ligt achter het station van Leuven)

Als je de juiste hoeveelheid gebruikt van je product, werk je naar het beste resultaat én gaat je flacon veel langer mee.We werken steeds met het juiste product voor jouw huidtype.

Voedingstips als je huidtype droog is:

De bekende omega 3 visvetzuren met EPA en DHA zorgen voor een huidhydratatie van binnen uit. Ze bieden een oplossing voor  roodheden en ontstekingsverschijnselen  en  zorgen dat je (huid) immuniteit verbeterd.

Omega 3 vind je in vette vis: makreel, zalm, haring, sardines, forel, schaal en schelpdieren.

Noten, voornamelijk walnoten bevatten ook veel omega 3.

Groenten die rijk zijn aan omega 3 zijn postelein, veldsla en spruitjes.

Voedingstips als je huidtype gemengd is:

Bij een gemengde huid is het belangrijk de vettere huidzones ( met onzuiverheden) onder controle te houden zonder de rest van het gezicht uit te drogen.

Vit C  is super belangrijk om je huid klimaat in evenwicht te brengen en vind je o.a. in kiwi, aardbeien, bessen en appelsien. Vit. C is in groenten sterk aanwezig in spruitjes, tuinbonen, rode paprika, broccoli, groene kool.

Vit B3/ Niacinamide vind je in tonijn, kip en kalkoen, rundvlees, lever, zonnebloempitten, pinda's, avocado en groene erwten.

Ook bij een gemengde huid zijn de essentiële vetzuren super belangrijk om van binnenuit je huid in kwaliteitte ondersteunen.

Voedingstips als je huidtype vet/onzuiver is:

Je darm/huidas speelt hierbij een zeer grote rol.

Als je darmen goed werken zal dat effect zichtbaar zijn in je huid.

We raden aan om eens een periode alle zuivel te laten, of geitenkaas te verkiezen, of melk te vervangen door een plantaardige optie, bijv. amandelmelk.

Ook suikers kunnen een grote rol spelen bij hypergevoelige en onzuivere huiden.

Voeding speelt een grote rol om je huidkwaliteit te beschermen en te verbeteren.

(onze praktijk ligt achter het station van Leuven)


Ik werk met kwaliteitsvolle merken die ingrediënten bevatten die het verschil maken.

Hydropeptide ondersteunt en verbetert je cellulaire huidgezondheid.Een huidcosmetica-merk dat zo puur is als de natuur zelf. De producten bevatten natuurlijke biologische ingrediënten die je huid perfect ondersteunen en versterken.

Ik raad aan mijn klanten deze supplementen aan om de huid van binnenuit te ondersteunen en je huidkwaliteit te verbeteren. (Neem je medicatie, onderga  je een zware behandeling, vraag advies van je arts!).

(onze praktijk ligt achter het station van Leuven)

Kom je graag kennis maken?

Resultaten

Hoe vaak ga ik naar de schoonheidsspecialiste?

Ik raad aan om minimaal per seizoen een grondige gelaatsverzorging in te plannen. Daarnaast kan je een extra verzorging inplannen als je naar een feestje gaat, of als je een zonvakantie hebt gehad, en zeker na een herstel bij ( lang) ziek zijn.

Huidverzorging

Ik geloof in eenvoud en natuurlijke, effectieve ingrediënten. Ik kies voor huid verbeterende, organische producten, zonder huid belastende stoffen. Een dagelijkse huidverzorging met zachte, natuurlijke ingrediënten zal zeker huidverbetering geven.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x