Behandelingen

Ontdek een gezonde huid en comfortabele voeten dankzij onze schoonheidsspecialiste. 

✓ Gespecialiseerde voetverzorging, natuurlijke schoonheid met huidverbeterende behandelingen.
✓ NIEUW: Oxystation apparaat voor stralende huid.
✓ Voetverzorging, ontspannende voet/beenmassage, holistische voetreflexsessie
✓ Natural Face Lifting massages

Wij staan klaar om jou het beste advies te geven.

Winter Wellness behandeling ( promo)

Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en krijgt een frisse uitstraling. NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid te revitaliseren.

Permanente make-up

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Voetoefeningen/Voetconsulent

Oefeningen en tools voor klanten met voetklachten zoals bijv. Hallux Valgus, doorgezakte voet, platvoet oefeningen aanreiken om de voeten terug in conditie te krijgen . Er zijn meestal 3 sessies nodig. Eerste voetconsult: 45 min, 45 euro Tweede en derde voetconsult, 20 min, 25 euro. Nadien GRATIS opvolging tijdens voetverzorging bij Katrien.

Permanente laser ontharing/ Lycon wax ontharing

Ontdek de vrijheid van een haarvrije huid met onze professionele permanente laserontharing. Geniet van langdurige gladheid en zeg vaarwel tegen scheren en harsen. Onze deskundige behandelingen door specialiste Elfi zorgen voor een zorgeloze ervaring. Vraag je gratis test in Leuven! 0499/122792

Spa-pedicure

Make-up Bellápierre

Minerale make-up maakt het verschil. Doordat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is het hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid en de probleemhuid. Zinkoxide is een natuurlijk UV-beschermer en heeft kalmerende, genezende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Voetreflexologie/Chinese voetmassage /Thaise voet-been massage

Geniet van voetreflexologie, Chinese voetmassage & Thaise voet-been massage voor diepe ontspanning. Met onze ervaring zullen we je lichaam in balans brengen en je welzijn verbeteren. Ervaar de helende kracht van aanraking en boek vandaag nog uw verwenmoment!

Een gezonde huid

Bioptron Lichttherapie

Ontdek de kracht van lichttherapie met Bioptron. Deze effectieve bijkomende behandeling stimuleert celregeneratie verbetert de huidgezondheid. Inzetbaar bij acne, hormoonverstoorde huid, roodheid, voor huidversteviging. Led licht is inzetbaar voor anti aging en huidproblemen.

Productgamma voor huidverbetering.

Veel vrouwen weten het niet meer goed als het om huidverbetering gaat. Je laat je (ver)leiden door reclame op tv , social media, wat ik zeer goed kan begrijpen. Ik laat je kennismaken met producten waarvan ik zeer goed de uitwerking ken voor jouw huid. Kom ze testen en ervaar een nieuwe huid.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x