Resultaten


Natuurlijke schoonheid betekent niet dat je alles moet laten varen of moet stoppen met het verzorgen van je uiterlijk en welzijn.

 Het zorgen voor ons lichaam is juist een manier om onze gezondheid te ondersteunen en ons in staat te stellen dingen te doen die we graag doen - wat ons energie geeft en inspireert.

In een wereld vol constante reclames die jeugdigheid en externe schoonheidsnormen benadrukken, worden natuurlijke schoonheid en gracieus ouder worden vaak over het hoofd gezien.

Het is belangrijk om een balans te vinden. Want elke rimpel is verdiend.

Ouder worden mag en moet, want we worden ook wijzer, doen levenservaring op en dat stralen we ook uit.


Door ons lichaam holistisch te verzorgen - door het te voeden met gezonde voeding, voldoende water te drinken, regelmatig te bewegen en tijd te nemen voor zelfzorg - kunnen we onze vitaliteit ondersteunen. 

We moeten ons bewust zijn van hoe ons lichaam verandert naarmate we ouder worden, en voeding  en activiteiten kiezen die passen bij onze levensfase.

Elk moment in het leven biedt kansen.

Elke dag goed voor jezelf zorgen geeft ook energie om mensen rondom je te inspireren.

Groetjes,

Carine



Hoe vaak ga ik naar de schoonheidsspecialiste?

Ik raad aan om minimaal per seizoen een grondige gelaatsverzorging in te plannen. Daarnaast kan je een extra verzorging inplannen als je naar een feestje gaat, of als je een zonvakantie hebt gehad, en zeker na een herstel bij ( lang) ziek zijn.

De juiste productkeuze voor jouw huidtype in Leuven

Om te weten welke producten het best matchen met je huid, is het allereerst belangrijk om je huidtype te kennen. Is je huid droog, gevoelig, reactief, gemengd, of heb je een vette huid? Daarnaast is het ook belangrijk om huidproblemen die jij wil veranderen en verbeteren, te bekijken.

Huidverzorging

Ik geloof in eenvoud en natuurlijke, effectieve ingrediƫnten. Ik kies voor huid verbeterende, organische producten, zonder huid belastende stoffen. Een dagelijkse huidverzorging met zachte, natuurlijke ingrediƫnten zal zeker huidverbetering geven.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x