Hoe vaak ga ik naar de schoonheidsspecialiste?

Ik raad aan om minimaal per seizoen een grondige gelaatsverzorging in te plannen.

Daarnaast kan je een extra verzorging inplannen als je naar een feestje gaat, of als je een zonvakantie hebt gehad, en zeker na een herstel bij ( lang) ziek zijn.

De tijd voor jezelf en je huidopfrissing gaat je goed doen. Je krijgt zelf een boost om dagelijks aan de slag te gaan met je huid, en ik geef je natuurlijk veel tips.


We bekijken de producten waar je nood aan hebt en passen aan.

Je huid reageert telkens anders per maand, reageert op stress, als je bij een raam werkt, veel in de auto zit, lange uren voor je computerscherm werkt, buitenshuis werkt, je huid reageert op je cyclus, bij zwangerschap  en wordt  anders na de menopauze.

Resultaten

De juiste productkeuze voor jouw huidtype in Leuven

Om te weten welke producten het best matchen met je huid, is het allereerst belangrijk om je huidtype te kennen. Is je huid droog, gevoelig, reactief, gemengd, of heb je een vette huid? Daarnaast is het ook belangrijk om huidproblemen die jij wil veranderen en verbeteren, te bekijken.

Huidverzorging

Ik geloof in eenvoud en natuurlijke, effectieve ingrediƫnten. Ik kies voor huid verbeterende, organische producten, zonder huid belastende stoffen. Een dagelijkse huidverzorging met zachte, natuurlijke ingrediƫnten zal zeker huidverbetering geven.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x