Over mij

Hallo, ik ben Carine, en gepassioneerd om jou een gezonde huid en een mooie uitstraling te geven. Fijn je te ontmoeten op mijn website!
Ik kan je laten zien hoe je in weinig tijd met een paar dagelijkse toepassingen een supermooie huid krijgt. Je krijgt meer complimentjes en je zelfvertrouwen groeit, kortom je voelt je goed in je vel.

Mijn verhaal

Zorgen voor anderen is er altijd al geweest.

De keuze om verpleegkunde en vroedvrouw te studeren kwam dan ook niet als een verrassing.
Toen ik jonge moeder was, heb ik 4 jaar in Afrika geleefd en gewerkt. Terug in België heb ik de meeste tijd van mijn carrière in het UZ van Brussel, met jarenlange ervaring op oncologie.

Een andere weg.

Ik weet nog dat ik als puber ontdekte dat er een beroep als schoonheidsspecialiste bestond, en ik spaarde mijn babysit geld om mij te laten verwennen. Ik bestudeerde de ingrediënten van producten, testte goedkope en dure cremekes uit, en gaf te pas en te onpas advies aan mijn vriendinnen over hun huid.

Dat stukje over huidverzorging dat mij zo triggerde liet mij niet los, dus studeerde ik schoonheidsspecialiste en daaruit volgend gespecialiseerde voetverzorging. En dat is een eindeloos leerproces.

Uiteindelijk heb ik in 2015 de stap gezet om full time te kiezen voor mijn zaak in Leuven, en ondertussen zijn we met 3 collega's. Fantastisch, niet? Samen met Katrien , Sarah en  Annick, bieden wij een unieke ervaring met een persoonlijke touch in een huiselijke sfeer. 

We hechten er absoluut veel belang aan, dat er hier een open communicatie is, zowel onder ons en met jou als cliënt.

Schoonheidsspecialiste Carine.

Iedereen verdient een mooie huid.

Mijn doel is om iedere vrouw een mooie huid en een natuurlijke uitstraling te laten ervaren .Als gevolg hiervan zal je met meer vertrouwen jezelf gewoontes aanleren, toepassen en je goed in je vel voelen. Daarom werk ik met zachte en ook doeltreffende producten die je huid respecteren.
Dat is uitermate belangrijk voor vrouwen of mannen die onder chemobehandeling staan, bij zwangerschap, borstvoeding, menopauze en voor vrouwen die zeer hormonaal gevoelig zijn. Ik ga mee met jou op weg naar huidverbetering, luister en geef goede raad.
Ik werk voornamelijk met mijn handen en gebruik specifieke massage technieken, samen met een hoge dosis aan werkzame stoffen in bio cosmetica en epigenetische cosmetica.
Voor make-up kies ik voor huidvriendelijke, anti -allergische minerale producten ( Bellapierre) die je huid gaan verzorgen en niet toestoppen.

Andere expertises

Een tweede belangrijk luik is om jou comfortabele voeten te geven. Soms kan dat al met 1 behandeling. Door jarenlange ervaring , constante bijscholing en professionele apparatuur kunnen we je verder helpen om je voeten pijnloos te behandelen. Intussen hebben we ook al een netwerk in het Leuvense om door te sturen zo nodig.
Als derde belangrijke pijler in Leuven werken we op ontspanning en tijd voor jezelf.
Voetreflexologie, voet/been massages ,een rug behandeling en vanaf mei 2023 full body slow release massage ( enkel vrouwen) kan je hele lichaam ontspannen en heeft onrechtstreeks invloed op je mindset en zenuwstelsel.

Neem de tijd voor jezelf

Ik snap echt dat we op een dag 1001 dingen moeten doen, alles moet vlug vlug. Je hebt geen tijd, of geen zin. Maar toch wil je een natuurlijke look en er gewoon goed uitzien.
Ik toon je hoe je dit doet. Met een goede keuze aan producten en met een goed gesprek wat jij wil, leer ik je hoe je met weinig tijd een optimaal resultaat kan bereiken voor jezelf. Bovendien met respect voor ons milieu.
Ik geef je tips en coach je gedurende de seizoenen, om jezelf een optimale verzorging te geven. Je hoeft geen tijd meer te verliezen eenmaal je gevonden hebt wat bij je past.
Ik stel met jou een haalbaar schema en routine op. We evalueren en sturen bij. Het hoeft helemaal niet uitgebreid te zijn. Regelmaat, afstemming en eenvoud zijn sleutelwoorden.

Onze praktijk is gevestigd in Leuven, Kessel-Lo.

Voel jij je aangetrokken tot wat ik kan betekenen?

Ik antwoord je met veel plezier, positiviteit en enthousiasme.

Contacteer mijOntdek mijn behandelingen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x