Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Problemen

eelt, kloven, likdoorns, verharde drukplaatsen, eksteroog, ingegroeide nagel, pijn in de nagelwal, voetpijn, schimmelnagels, kapotte nagel, traumanagel, verkleurde nagel, blauwe nagel, zweetvoeten,….

Wat doen we? 

Ontsmetting van de voet, knippen en vijlen van teennagels, reiniging van de nagelwal, eelt verwijderen, likdoorns en eksterogen behandelen en ingegroeide nagels ontlasten. Kortom een volledige behandeling van de voet met een gericht advies. Afsluitend krijgt u steeds een ontspannende voetmassage. 

Alle pedicures bij Voetenwerk en Huidbalans scholen zich blijvend bij, behandelen met professioneel materiaal en werken volgens strikt hygiënische normen.

De prijzen zijn afhankelijk van de tijdsduur van de verzorging.

Interesse in deze behandeling? 

Lente Wellness behandeling ( promo)

Elk seizoen kan je een promo afspraak boeken voor een heerlijke onderdompeling in tijd voor jezelf.

Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en krijgt een frisse uitstraling. NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid te revitaliseren.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x