Spa-pedicure

Problemen:

droge voeten, vochtige voeten, kleine droogtekloofjes, ik wil zomervoeten

Een verwenpedicure voor optimaal comfort. Na de volledige voetverzorging worden een voetpeeling en een voetmasker volgens je nood aangewend om de huid te verfrissen , optimaal te hydrateren en verzachten. Nadien  ontvangt u een ontspannende massage en worden de teennagels gelakt. Vergeet je teenslippers niet. Deze behandeling kan ook in combinatie met gellak.  Deze nagellak wordt in 4 laagjes aangebracht en uitgehard onder UV licht, zodanig dat er geen ongelukjes mogelijk zijn.

Interesse in deze behandeling? 

Lente Wellness behandeling ( promo)

Elk seizoen kan je een promo afspraak boeken voor een heerlijke onderdompeling in tijd voor jezelf.

Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en krijgt een frisse uitstraling. NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid te revitaliseren.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x