Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage


Problemen: voor wie het verouderingsproces wil vertragen op een natuurlijke manier.
Voor verslapping van de huid, onderhuidse verklevingen, (beginnende)rimpels, oneffen huidoppervlak, grauwe, futloze huid.

Het is een geweldige en zeer unieke behandeling voor verjonging van de huid en geschikt voor dames en heren.

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De lymfedrainage zorgt er voor dat de afvalstoffen die vrij zijn gekomen ook daadwerkelijk worden afgevoerd.

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en gezonder en krijgt een frisse uitstraling. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Ook zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid en contouren te revitaliseren,

Het resultaat van NFL is afhankelijk van uw basis huidconditie, uw leeftijd, uw constitutie, uw leefgewoonten, uw dagelijkse huidverzorging, en is aanbevolen in kuurvorm.

Interesse in deze behandeling? 

Lente Wellness behandeling ( promo)

Elk seizoen kan je een promo afspraak boeken voor een heerlijke onderdompeling in tijd voor jezelf.

Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Permanente make-up

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x