Voetenwerk & huidbalans

Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en krijgt een frisse uitstraling. NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid te revitaliseren.

Problemen: voor wie het verouderingsproces wil vertragen op een natuurlijke manier. Voor verslapping van de huid, onderhuidse verklevingen, (beginnende)rimpels, oneffen huidoppervlak, grauwe, futloze huid.

Het is een geweldige en zeer unieke behandeling voor verjonging van de huid en geschikt voor dames en heren. 

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. De lymfedrainage zorgt er voor dat de afvalstoffen die vrij zijn gekomen ook daadwerkelijk worden afgevoerd.

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en gezonder en krijgt een frisse uitstraling. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Ook zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid en contouren te revitaliseren,

Het resultaat van NFL is afhankelijk van uw basis huidconditie, uw leeftijd, uw constitutie, uw leefgewoonten, uw dagelijkse huidverzorging, en is aanbevolen in kuurvorm.


Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Lees meer

Permanente make-up

Lees meer

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Lees meer

Permanente laser ontharing/ Lycon wax ontharing

Ontdek de vrijheid van een haarvrije huid met onze professionele permanente laserontharing. Geniet van langdurige gladheid en zeg vaarwel tegen scheren en harsen. Onze deskundige behandelingen door specialiste Elfi zorgen voor een zorgeloze ervaring. Vraag je gratis test in Leuven! 0499/122792

Lees meer

Spa-pedicure

Lees meer

Make-up Bellápierre

Minerale make-up maakt het verschil. Doordat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is het hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid en de probleemhuid. Zinkoxide is een natuurlijk UV-beschermer en heeft kalmerende, genezende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Lees meer

Voetreflexologie/Chinese /Thaise voet-been massage

Geniet van voetreflexologie, Chinese voetmassage & Thaise voet-been massage voor diepe ontspanning. Met onze ervaring zullen we je lichaam in balans brengen en je welzijn verbeteren. Ervaar de helende kracht van aanraking en boek vandaag nog uw verwenmoment!

Lees meer

Een gezonde huid

Lees meer

Bioptron Lichttherapie

Ontdek de kracht van lichttherapie met Bioptron. Deze effectieve bijkomende behandeling stimuleert celregeneratie verbetert de huidgezondheid. Inzetbaar bij acne, hormoonverstoorde huid, roodheid, voor huidversteviging. Led licht is inzetbaar voor anti aging en huidproblemen.

Lees meer

Productgamma voor huidverbetering.

Veel vrouwen weten het niet meer goed als het om huidverbetering gaat. Je laat je (ver)leiden door reclame op tv , social media, wat ik zeer goed kan begrijpen. Ik laat je kennismaken met producten waarvan ik zeer goed de uitwerking ken voor jouw huid. Kom ze testen en ervaar een nieuwe huid.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x