Permanente Ontharing

Onze Laser specialiste Elfi Van Dormael is  6 wekelijks beschikbaar , op donderdag.

Elfi komt de volgende keer in onze praktijk op donderdag  16/5/2024. 

Vanaf 07/11/24 wordt er opnieuw gestart met ontharing in het gelaat ( niet in de lente/ zomer).

Data 2024: 22/02, 28/03, 16/05, 27/06, 19/9, 07/11, 19/12.

Permanente Ontharing: Snel resultaat, het hele jaar door

Met de Diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL, en dit resultaat is blijvend.
De methode is pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid.
Dit betekent dat je het hele jaar door je lichaam kan ontharen ( behalve gelaat) mits gebruik van zonnecrème tijdens de zomermaanden.

Hoe werkt het definitief ontharen?

Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan onze behandeling, brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. De gel die wij aanbrengen zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van onze Triple Wave Diode Laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigt.

Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Onze nieuwste Triple Wave Diode Laserontharingsapparaat zorgt voor een haarvermindering van ongeveer 80 tot 90%.

Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten, ideaal 6 weken voor kleine oppervlakten zoals gelaat, oksels, bikini, handen, voeten, tenen en 12 weken bij benen, rug, borst, armen.


Wat je moet weten bij je eerste afspraak permanente ontharing

Wanneer u een diode laser behandeling ondergaat, zullen we er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom vragen we ook uw medewerking om zo tot een optimaal eindresultaat te komen. Het gemiddeld aantal behandelingen die nodig zijn, liggen tussen de 6 en de 10 behandelingen. Het aantal behandelingen kan verschillen van persoon tot persoon en van het gebied dat behandeld wordt.

  • Minsten 1 week voor de behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank. De huid mag niet verbrand (rood) zijn wanneer je de behandeling ondergaat.
  • Zelfbruiner mag niet gebruikt worden voor de behandeling. Minstens 10 dagen op voorhand dit niet meer gebruiken
  • 6 weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, epileren, epilady, suikerontharing… Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel.
  • Gelieve 7 dagen voor de behandeling het gebied dat behandeld zal worden te scheren, stoppelgevoel is perfect.
  • Op de behandeldag het gebied dat onthaard zal worden vrij houden van make-up, bodylotion of andere cosmetica. Vermeld wanneer je dit wel nog gebruikt hebt.
  • Doe liefst een lichte kleur van lingerie aan en trek makkelijk zittende kledij aan.

Elfi komt  deze eerstvolgende data naar onze praktijk : donderdag 16 mei 2024

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x