Voetenwerk & huidbalans

Over mij

Hallo, ik ben Carine, en gepassioneerd om jou een gezonde huid en een mooie uitstraling te laten hebben en houden. Fijn je te ontmoeten op mijn website!

Ik kan je laten zien hoe je in weinig tijd met een paar dagelijkse toepassingen een supermooie huid krijgt. Je krijgt meer complimentjes en je zelfvertrouwen groeit, kortom je voelt je goed in je vel.

Mijn verhaal

Als jong meisje was ik al gefascineerd door potjes, zalfjes, make -up en wat ze doen met je huid.

Ik weet nog dat ik als puber ontdekte dat er een beroep als schoonheidsspecialiste bestond, en ik spaarde mijn babysit geld om mij te laten verwennen. Ik bestudeerde de ingrediënten van producten, testte goedkope en dure cremekes uit, en gaf te pas en te onpas advies aan mijn vriendinnen. Het zorgen voor anderen zat er al vroeg in.

Zorgen voor anderen

De keuze om verpleegkunde en vroedvrouw te studeren kwam dan ook niet als een verrassing 

Toen ik jonge moeder was, heb ik 4 jaar in Afrika geleefd en gewerkt. Terug in België heb ik de meeste tijd van mijn carrière in het UZ van Brussel, met jarenlange ervaring op oncologie.

Mijn meisjesdroom in vervulling

Toch liet het stukje huidverzorging mij niet los, dus studeerde ik schoonheidsspecialiste en daaruit volgend gespecialiseerde voetverzorging bij. En dat is een eindeloos leerproces.

Uiteindelijk heb in 2015 de stap gezet om full time te kiezen voor mijn zaak, en ondertussen zijn we met 4 medewerkers. Fantastisch, niet? Samen met mijn collega’s, Katrien, Leen, Vera en Annick, bieden wij een unieke ervaring met een persoonlijke touch in een huiselijke sfeer aan. 

Iedereen verdient een mooie huid

Mijn doel is om iedere vrouw een mooie huid en een natuurlijke uitstraling te laten ervaren .Als gevolg hiervan zal je met meer vertrouwen jezelf gewoontes aanleren, toepassen en je goed in je vel voelen. Daarom werk ik met zachte producten die je huid respecteren. Dat is uitermate belangrijk voor vrouwen of mannen die onder chemobehandeling staan. Ik ga mee met jou op weg, luister en geef goede raad.

Ik werk voornamelijk met mijn handen en gebruik specifieke massage technieken, samen met een hoge dosis aan werkzame stoffen in bio cosmetica en epigenetische cosmetica. Ook voor make-up kies ik voor huidvriendelijke, minerale producten die je huid gaan verzorgen.

Andere expertises

Een tweede belangrijk luik is om jou comfortabele voeten te geven. Soms kan dat al met 1 behandeling. Door jarenlange ervaring , constante bijscholing en professionele apparatuur kunnen we je verder helpen om je voeten pijnloos te behandelen.

Als derde pijler werken we op ontspanning. Voetreflexologie, voet /been massages of een rug behandeling kan je hele lichaam ontspannen en heeft onrechtstreeks invloed op je mindset en zenuwstelsel.

Neem de tijd voor jezelf

Ik snap echt dat we op een dag 1001 dingen moeten doen, alles moet vlug vlug. Je hebt geen tijd, of geen zin. Maar toch wil je een natuurlijke look en er gewoon goed uitzien.

Ik toon je hoe je dit doet. Met een goede keuze aan producten en met een goed gesprek wat jij wil, leer ik je hoe je met weinig tijd een optimaal resultaat kan bereiken voor jezelf. Bovendien met respect voor ons milieu.

Ik geef je tips en coach je gedurende de seizoenen, om jezelf een optimale verzorging te geven. Je hoeft geen tijd meer te verliezen eenmaal je gevonden hebt wat bij je past.

Ik stel met jou een haalbaar schema en routine op. We evalueren en sturen bij. Het hoeft helemaal niet uitgebreid te zijn. Regelmaat, afstemming en eenvoud zijn sleutelwoorden.

Voel jij je aangetrokken tot wat ik kan betekenen?

Ik antwoord je met veel plezier, positiviteit en enthousiasme.

Groetjes;
Carine

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x