Zonbescherming

Smeer’m, kies de juiste zonbescherming

Het is echt een fabel dat zonnecrème geschikt zou zijn voor de hele dag.

Behalve voor de risicohuiden en de heel bleke huidjes, is SPF15 tot 30 goed, op voorwaarde dat je deze zeer frequent aanbrengt.

Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat mensen die heel hoge factoren gebruiken, een wat hogere kans hebben op huidkanker dan mensen die lagere factoren gebruiken (15 tot 30). Volgens de onderzoekers komt dit doordat deze mensen minder vaak en minder goed smeren.

(Onze praktijk ligt achter het station van Leuven)

Voldoende zonbescherming

Als je de zonnecrème goed en voldoende aanbrengt, beschermd  een goed product met factor 15 tegen 94 % van de zonnestralen, en factor 30 tegen 97%.

Onder je zonnecrème smeer je best het serum of aangepaste dagcrème die je huid nodig heeft. 

Boven je zonnecrème is het ook heel mooi om de foundation poeders van Bellapierre aan te brengen. Ze beschermen extra met een minerale filter SPF 15-20, en geven je een mooie egale uitstraling.

Gelukkig heeft de zon ook positieve kanten, we worden er blij van en het is goed voor onze Vit. D voorraad. Geniet vooral veilig van de zon!

Bron: Dr. J. Ultee. Volg zeker het advies van je dermatoloog!

(Onze praktijk ligt achter het station van Leuven)

Resultaten

Hoe vaak ga ik naar de schoonheidsspecialiste?

Ik raad aan om minimaal per seizoen een grondige gelaatsverzorging in te plannen. Daarnaast kan je een extra verzorging inplannen als je naar een feestje gaat, of als je een zonvakantie hebt gehad, en zeker na een herstel bij ( lang) ziek zijn.

De juiste productkeuze voor jouw huidtype in Leuven

Om te weten welke producten het best matchen met je huid, is het allereerst belangrijk om je huidtype te kennen. Is je huid droog, gevoelig, reactief, gemengd, of heb je een vette huid? Daarnaast is het ook belangrijk om huidproblemen die jij wil veranderen en verbeteren, te bekijken.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x