Voetenwerk & huidbalans

Gelaatsverzorgingen en Huidverbetering

Biologische gelaatsverzorgingen met Absolution en Jojoba Care. Epigenetische gelaatsverzorgingen met Hydropeptide. Anti allergische gelaatsverzorgingen met Zeitschild. NIEUW: Oxyglow skinstation. Hydrodermabrasie, zuurstofbehandeling en toepassing van zachte radiofrekwentie.

Ik werk met:

Biologische huidverzorgingen: Absolution en Jojoba Care

 Epigenetische huidverzorging: Hydropeptide.


Problemen: droge huid, vette huid, gemengde huid, acnéhuid, gevoelige huid, couperose- en rosaceahuid, onzuivere huid, hyperpigmentatie, vale huid , puberteit, hormonale schommelingen, menopauze, huidverslapping, elastose.

Hoe verloopt een eerste behandeling?

Bij onze  kennismaking gelaatsverzorging krijgt u vooraf een vragenlijst , dat we bij uw afspraak  bespreken. 

Ik installeer u comfortabel, het behandelbed heeft verwarming, zalig in de koudere maanden. U draagt best een topje waarvan de bandjes gemakkelijk onder uw oksels kunnen.

Na een eerste reiniging ( pre cleansing) kijk ik naar uw huidconditie en voel ik uw huid. We werken steeds op maat, we focussen op wat u op dat moment wil bereiken. 

Vanaf dan passen we alle producten aan uw unieke huidconditie aan.

Na een tweede reiniging volgt een dieptereiniging. Dit kan met een zachte korrelzijn, maar het kan ook een enzymatische peeling zijn zonder korrel, die een paar minuutjes inwerkt. 

Daarna krijgt u een massage, van gelaat, hals en schouders.

Op het einde volgt een masker, aangepast aan de nood van uw huid.

Na afname van het gelaatsmasker, krijgt u een dag of avondverzorging, afhankelijk van het moment.

Indien gewenst krijgt u ook een kleine touch up  minerale make-up.

U krijgt een advies mee met behandelplan en thuisverzorging.

Volgende verzorgingen gebeuren ook steeds op maat, we luisteren naar uw vragen , geven advies, sturen bij, en geven de gepaste behandeling.

Om de keuze gemakkelijk te maken zijn er 3 manuele behandelingen:

 Huidbalans Cocoon, Huidbalans Skincontrole en Huidbalans Power Lift .

Zo ook  3 behandelingen met ons Skinstation apparaat: Tijdens deze behandelingen zorg ik tevens voor een moment waarop er manuele massage wordt toegepast, maar ook deze behandelingen zijn zalig om te krijgen!

Glow skin Hydrodermabrasie, Glow Skin Zuurstofbehandeling, Glow Skin Plus


Natural Face Lifting/ Bindweefselmassage

NFL is een goede manier om de huidconditie en contouren van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. De huid wordt steviger en krijgt een frisse uitstraling. NFL is geen wondermiddel maar een prachtige manier om op een natuurlijke manier uw huid te revitaliseren.

Lees meer

Permanente make-up

Lees meer

Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure)

Lees meer

Permanente laser ontharing/ Lycon wax ontharing

Ontdek de vrijheid van een haarvrije huid met onze professionele permanente laserontharing. Geniet van langdurige gladheid en zeg vaarwel tegen scheren en harsen. Onze deskundige behandelingen door specialiste Elfi zorgen voor een zorgeloze ervaring. Vraag je gratis test in Leuven! 0499/122792

Lees meer

Spa-pedicure

Lees meer

Make-up Bellápierre

Minerale make-up maakt het verschil. Doordat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is het hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid en de probleemhuid. Zinkoxide is een natuurlijk UV-beschermer en heeft kalmerende, genezende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Lees meer

Voetreflexologie/Chinese /Thaise voet-been massage

Geniet van voetreflexologie, Chinese voetmassage & Thaise voet-been massage voor diepe ontspanning. Met onze ervaring zullen we je lichaam in balans brengen en je welzijn verbeteren. Ervaar de helende kracht van aanraking en boek vandaag nog uw verwenmoment!

Lees meer

Een gezonde huid

Lees meer

Bioptron Lichttherapie

Ontdek de kracht van lichttherapie met Bioptron. Deze effectieve bijkomende behandeling stimuleert celregeneratie verbetert de huidgezondheid. Inzetbaar bij acne, hormoonverstoorde huid, roodheid, voor huidversteviging. Led licht is inzetbaar voor anti aging en huidproblemen.

Lees meer

Productgamma voor huidverbetering.

Veel vrouwen weten het niet meer goed als het om huidverbetering gaat. Je laat je (ver)leiden door reclame op tv , social media, wat ik zeer goed kan begrijpen. Ik laat je kennismaken met producten waarvan ik zeer goed de uitwerking ken voor jouw huid. Kom ze testen en ervaar een nieuwe huid.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x